<

UW DIESELMOTOR VERKOPEN?

Hoe werkt het?

Bij het verkopen van uw dieselmotor streven wij naar volledige transparantie en eerlijkheid. Vul het formulier onderaan deze pagina in. Zorg ervoor dat alle relevante informatie over uw dieselmotor correct is ingevuld. Een goede beschrijving van uw dieselmotor is cruciaal. Vermeld alle belangrijke kenmerken, specificaties en defecten waarvan u op de hoogte bent. Zodra we uw informatie hebben ontvangen, vragen we u om ons enkele foto's te sturen. Neem duidelijke foto's: Voor een nauwkeurige beoordeling is het belangrijk om foto's te maken van uw dieselmotor vanuit verschillende hoeken. Zorg ervoor dat de foto's duidelijk en scherp zijn, zodat eventuele defecten duidelijk herkenbaar zijn. Op basis van de informatie die u verstrekt en de foto's die u opstuurt, bepalen we samen met u een eerlijke prijs voor uw dieselmotor. We houden rekening met alle relevante factoren. Zodra we een prijs zijn overeengekomen, zijn de volgende stappen belangrijk.

  • De dieselmotor veilig en stevig inpakken om schade tijdens het transport te voorkomen. Zorg ervoor dat de motor goed wordt beschermd met geschikte verpakkingsmaterialen, zoals folie, schuimvulling en een stevige houten basis. - We zullen een verzendlabel verstrekken met een track en trace code, zodat u de zending kunt volgen terwijl deze onderweg is naar ons.
  • Zorg ervoor dat het verzendlabel duidelijk op de verpakking is bevestigd voordat u de motor verzendt.
  • Neem contact op met het transportbedrijf om de verzending van de dieselmotor te organiseren. Zorg ervoor dat je het transportbedrijf alle benodigde informatie geeft, inclusief het verzendlabel met de track & trace-code.
  • Zodra de dieselmotor bij ons is afgeleverd, zullen we het ontvangst bevestigen en de motor grondig inspecteren om ervoor te zorgen dat deze in de staat verkeert zoals beschreven tijdens het verkoopproces.
  • Betaling: Na ontvangst en inspectie van de dieselmotor zullen we overgaan tot betaling volgens de afgesproken prijs.
We streven ernaar om het verkoopproces van je dieselmotor zo eenvoudig en eerlijk mogelijk te maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen hebt of als u uw motor wilt verkopen.

 

 

VERKOOP JE DIESELMOTOR DIRECT
Back to Top