Bobcat
Bobcat is een fabrikant van bouw- en landbouwmachines, waaronder schrankladers, compacte graafmachines en verreikers. In de machines die ze maken, gebruiken ze een diverse dieselmotoren motoren van Kubota, Doosan en Yanmar. Deze motoren zijn ontworpen om betrouwbare prestaties te leveren en voldoen aan de emissievoorschriften.

Kubota
Schrankladers: De bobcat S450, S510, S530, S550, S570 en S590 modellen worden allemaal aangedreven door Kubota motoren. Deze laders zijn ontworpen voor een reeks toepassingen, van tuinaanleg tot bouw.
Compacte graafmachines: Verschillende modellen compacte graafmachines van Bobcat maken gebruik van Kubota-motoren, waaronder de bobcat E32, E35, E42, E45, E50, E55 en E63. Deze graafmachines zijn ideaal voor graaf- en graafwerkzaamheden in krappe ruimtes.
Multifunctionele voertuigen: Bobcat biedt verschillende modellen nutsvoertuigen die worden aangedreven door Kubota dieselmotoren, waaronder de bobcat 2200, 2300 en 3400 modellen. Deze voertuigen zijn ontworpen voor werk op boerderijen, ranches en andere buitenomgevingen.

Yanmar
Bobcat heeft in het verleden Yanmar-motoren gebruikt in sommige van hun machines. Zo werd de Bobcat T140 compacte rupslader aangedreven door een Yanmar dieselmotor. Daarnaast worden sommige minigraafmachines van Bobcat, zoals de E50- en E55-modellen, aangedreven door Yanmar-motoren. Yanmar-motoren staan bekend om hun betrouwbaarheid en efficiëntie, en ze zijn een populaire keuze voor veel fabrikanten in de industrie voor zwaar materieel. Door Yanmar-motoren in hun materieel te gebruiken, kan Bobcat klanten een betrouwbaar product van hoge kwaliteit bieden dat lang meegaat.

Bobcat dieselmotoren

Search by Machine Model

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Back to Top